Foredrag og Events

1

1

Kommende foredrag

Vores Vilde Verden

Sted: Slagelse Teater, 2023
Dato: November 13

Flere begivenheder vil blive slået op her


VORES VILDE VERDEN


Dette er historien om hvordan projekt WILD opstod. Fortællingen om vores kærlighed til naturen og hvordan vores tro på at gøre det umulige ledte os på fantastiske eventyr.


Vi tager dig på en rejse ind i vores liv i naturen, på en potpouri af korte historier fra nogle af vores 25 ekspeditioner til verdens sidste vilde steder.


Vi fortæller om smukke og nogle gange skøre møder med både små og store dyr. Om at sidde i bittesmå fotoskjul i en uendelighed for at få det rigtige billede og om at være på arbejde for National Geographic.


Til slut får du del i vores mest udfordrende ekspedition af dem alle: At overleve et mordforsøg og forsøget på genfinde os selv.

VILDE ARKTIS & ANTARKTIS


Kom med os på opgaver for National Geographic til verdens største nationalpark i Nordøst-Grønland: Møder med det arktiske dyreliv, sejlads med den danske flåde og ophold hos hundeslædepatruljen Sirius.


På den modsatte side af kloden - på vej til Antarktis - stoppede vi på Papua New Guinea og endte i en stammekrig, mens vi fotograferede paradisfugle.


Vi giver et kort historisk indblik i Amundsens legendariske kapløb til Sydpolen mod Scott, fortæller om en verdensrekord vi slog og om de smukke kejserpingviner vi mødte.


Til slut får du del i vores mest udfordrende ekspedition af dem alle: At overleve et mordforsøg og forsøget på at genfind  os selv.

DE STORE MENNESKEABER


Vi rejser i fodsporene på historiens mest fremragende kvindelige menneskeabeforskere: Dian Fossey, Biruté Galdikas og Jane Goodal, som skrev forordet til vores WILD bog.


Vores livslange drøm gik i opfyldelse, da vi mødte bjerggorillaerne i hjertet af Congo, ledsaget af rangere med AK47. I uganda sad vi ansigt til ansigt med vores nærmeste slægtning, chimpansen, og stødte på de sjældne træskonæb på den Hvide Nil. På Borneo fotograferede vi vilde orangutaner fra vores kano. På vores vanskeligste opgave for National Geographic fandt vi de magiske mandriller Gabons jungle.


Til slut får du del i vores mest udfordrende ekspedition af dem alle: At overleve et mordforsøg og forsøget på at genfind os selv.